Ninja : Dua Pandangan dari Dua perspektif


DSC_0074
Dua Pandangan yang berbeza-beza...

Semasa sedang ingin pulang kerumah..
Dengan menaiki moto...Dengan berkelajuan sederhana laju...

Terlihat, terpandang,
Tertengok sebuah lori membawa laju melebihi had kelajuan..

Dan dihadapan ada camera speed trap..
Dua situasi yang dapat dilihat..

Ninja : Note Cara mendownload video di vimeo


Cara mendownload

DSC_0243_2


Nasihat : Apa Itu Dakwah..


Apa itu dakwah untuk menarik minat pelbagai golongan masyarakat...

DSC_0083


Bagi Salam itu adalah dakwah ...
Ilmu itu Bagi Salam...
Ilmu Itu Luas..

Ninja : Note Link Downloads Font

Apa Itu Font..
Font adalah bentuk teks, teks adalah bentuk tulisan yang dapat dibaca,
Ditulis, malah disentuh..hehe~

DSC_0236_2
Gambar adalah Hiasan semata-mata

Kalau nak tahu lah kan link-link downloads font ni 
tak penah diajar disekolah mahupun Kolej, Universiti,
Mereka mesti kata google lah..haha
Takpe-takpe..
Kali ni saya yang akan bagi link untuk
downloads..hehe~

Dibawah adalah link-link untuk mendownloads font-font yang menarik..

Info : Kenapa Lahad Datu


DSC_0242_2

Kenapa lahad Datu yang menjadi korban dan ada desas desus yang menyatakan bahawa senjata tersebut dibeli dengan harga berjuta-juta RM. Daripada mana mereka memperolehi kewangan atau senjata itu? Apakah Puncanya Senjata Baru Dibeli..

Info : Laman Untuk Downloads Mp3 (Lagu)


DSC_0039_2

Ingin mencari lagu melayu
dan mudah untuk didownloads..

Tanpa Membuang masa...
Mempersembahkan link-link berikut :

FreeSoftware : Medical System Database



DSC_0039_2



Assalamualaikum,



Nak Tulis Segan..Nak Berbicara Malu..

Hehe~


Nak share software yang membolehkan untuk membuat database persakit..
Sila-sila lah explore sendiri yer..


Sebab saya pun kurang memahami..hehe~
Mempersembahkan...


Ninja : Dosaku mengunung Tinggi


Photo 0567


Diriku yg kini semakin jauh
Mendamba keampunan darimu
Semua khilaf kini makin besar..

Info : Apa Itu MirrorUpload.net



DSC_0129

Apa Itu MirrorUpload.net.

MirrorUpload.net merupakan salah satu website muat naik fail dengan sekali muat naik file anda, file anda akan ke kebeberapa penyedia hosting percuma yang lain.

Ninja : Maafkan Daku Tuhanku

DSC_0039_2


Hidup merupakan putaran dunia..
Dunia adalah tempat hiasan dan tanaman..
 
Return to top of page SiteMap Follower TV Online Copyright © 2010 - 2017 | All Rights Reserved | SaHaBaT BUKIT BOTAK Edited by LAG