Ninja : AIR mata CINTA


ahli update2-01



Dulu ...
Itu dulu-dulu...
diriku penah membisik pada hati...


engkau tak boleh menangis lagi...
engkau tak boleh...
Jangan biarkan ianya menangis lagi...

Ninja : KESILAPAN


ARTZ2-01

Ye semua itu salah diriku...
Ku terdengar satu bingkisan mengatakan salahkan 
diri kita tidak akan berubah...
kenyataan apa tu...


ketidak jujuran ilmu...

Ninja : mengubah kehidupan


ninja-01-01

ditempat keje..
yang sementara...
kurenung kearah monitor 18'...
wallpaper kaitokid menghias paparan...

Ninja : hidup ini bukan untuk siMENIPU..


masking fur lutfi


kita akan diuji dengan apa yang kita kata....
kita menjadi serba tak kena...
pada insan yang buta...
pada insan yang tidak mengerti kasih sayang...
pada insan yang tidak menghargai nilai perhubungan..
goncangnya hati kita apabila berkata....

Ninja : Cinta Manusia...Manusia Akan MATI..


selawat-01-01


Urmnppp...
Cerita MANUSIA...
belum tentu ada kesudah...

Ninja : INI sesuatu yang GILA..?


YaAllah-01


ini sesuatu yang gila...
buku baru ku..

YaAllah.... AllahuRabbi..
TERIMA KASIH....

Ninja : DENDAM seMALAM...


update-01

SEMALAM...
hari ini diriku ambil CS...tapi..
yer semalam....seusai diriku solat isyak....
deringan mesej text yang datang menyinggah...
ke henset buruk ku....AllahuRabbi.....

Ninja : HAWA jangan SOMBONG


hawa-1-01


Engkau GILA...
tidak permikiranmu yang GILA..

Ninja : ini bukan SALAH TAKDIR....


ahli-01
Cawan...
Milo...dan Pemanas Air...

Hati kecilku membisik...
Suasana sunyi apakah ini....


Ninja : BERLAGAK.....


ARTS-2

Ini Buku baru.....
kurasa perlu....

Ninja : diriku BELAJAR...


DSC_0139


tentang AIR MATA dan GELAK KETAWA...
tentang LELAKI dan WANITA...

Ninja : diri ini yang BERSALAH kan...


ARTZ2-01


kita ini keluar dari perut mak/ibu kita...
kita pasti menangis...

Ninja : melupakan SEGALANYA


artz lutfi

Ingin diri ini melupakan....
segala-galanya......

Ninja : pecah EMOSI



Dunia Sementara Akhirat Selamanya.....
Dunia...

Ninja : sebab engkau ada PILIHAN


Photo 0700(FILE)

Seusai maghrib tangan ini mengigil..
tangan yang sedang menulis bergetar...

Ninja : diriku yang MEMPERCAYAI


Print

Maaf diri ini BUTA....
kerna Dunia...
kerana terlalu percaya~....

Ninja : masih mempunyai HATI...


ARTS-01

Alhamdullilah...
Masih bernafas....
sungguh indah bacaan surah YASSIN....

Ninja : jangan cepat MENGHUKUM


block3-01


Tangisan...
Apa yang engkau tahu pasal Tangisan....

Ninja : engkau jual KEJUJURAN


block4-01


Dia yang mengingkari KEJUJURAN tetapi kenapa diri ini yang TERLUKA...
Hati itu telah pun diri ini KUNCI...


Ninja : diri ini ada ALLAH


DSC_0012(FILE)


Seusai solat subuh,
dari tempat yang jauh dari kenangan....

Ninja : selamat tinggal...LUKA....


DSC_0006-01(FILE)

Andai itu alasanya....
mudahnya KEJUJURAN itu dikhianati.....

Ninja : kucuba PEJAM mata atas KEKEJAMAN




AllahuRabbi....
"KESEMPURNAAN kerana ia bukanlah faktor utama..."
itu kata diriku dulu.....


Ninja : diriku TAK JUMPA orang yang SALAH


block5-01

Sesungguhnya kita ini kuat dengan bantuan Allah SWT
dan tidak pernah menjadi lemah dengan bantuan Allah SWT,

Kita ini mulia kerana Allah, tidak akan pernah hina kerana Allah SWT
Kaya kerana Allah dan tidak pernah jatuh miskin kerana Allah SWT


Ninja : cinta yang DITANGISKAN


DSC_0063e(FILE)

Sampai bila harus begini..
bersedih dan termenung kosong dengan angan-angan yang tak pasti.

Ninja : pergilah kemana KAMU MAHU....


DSC00658m(FILE)


Wahai Sang Hatiku...
Kenapa engkau gusar..gelisah...
Kenapa engkau lemah selemahnya..
AllahuRabbi....

Ninja : Yeap SAMPAH itudiriku


DSC_0071e(FILE)

Kenapa-kenapa,...
YaAllah...
Takdirmu, Aturanmu, Perancanganmu, Sungguh Indah.....

Ninja : puas MENANGIS


al-fatihah-01
kredit : lutfi


Kata-katamu Seringkali menjadi salah satu titik emosi...
Apa yang engkau tangiskan %&^&....

Ninja : Menjadi PELITA atau LILIN (SaHaBaTku)


Print


SaHaBaT...
Masih engkau ingat lagi takkala kita berjalan bersama-sama....
Merentasi Falkulti-falkulti...
Cafe-cafe...Taman-Taman Yang engkau kata tempat itu Sia-Sia...


Ninja : erti PERCINTAAN (SaHaBaTku)

DSC_0038(FILE)


SaHaBaT...
Perbualan kita cukup ringkas pada ketika itu....
engkau bertanya pada ku erti PERCINTAAN....
Maaf...diriku tidak dapat menjawap pertanyaan itu pada waktu itu....
Sebab mungkin diriku masih tidak mengambil tahu akan hal HATI/PERASAAN....

Tapi senyum man mu membuat seakan-akan ku tahu,
yang engkau akan mencerita satu ungkapan,...ungkapan...

Iya, ungkapan yang sangat PEDIH, mungkin TERGURIS malah TERKILAN...


Ninja : BERDOSAKAH AKU....

Ninja : Ungkilan Kejamku "AKU BUKAN TUHAN"


Type

Aku bukan Tuhan...
Aku bukan Nabi...
Mahupun Rasul....

Aku bukan Malaikat...
Aku bukan dari para sahabat-sahabat Nabi....
Aku bukan para Wali....

Tutorial : Membuat sijil menggunakan Word 2013, Excel 2013


Dah lama Rasanya hendak menulis Note tentang ini Word 2013, Excel 2013...
Baru Hari ini berkemsempatan...

Ninja : Riba' itu DOSA kecil..?


Penindasan-01

RIBA itu DOSA kecil, suara siapakah yang membisik itu padamu....
Arghhh...Sanggup dia berbicara tanpa menyelidik....

Nasihat : Gadaikan darahku demi ISLAM, Dr.Morsi

Nasihat : Dr. Muhammad Mursi [Presiden Mesir]

Doa : Warga Syria berdoa penuh semangat

AlQuran : Bacaan Mishary b. Rashid al-Afasy - 30juzuk.zip

Ninja : Aku Menulis Bukan Kerna Nama...

Tutorial : IDM Toolbar Customization


DSC_0197


Internet Download Manager mempunyai ciri-ciri untuk menyesuaikan penampilan toolbar. Anda boleh memuat turun melihat toolbar yang anda suka, dan install pada komputer anda.

Doa : Siapakah yang KUAT..YA Allah..YA Allah

FreeSoftware : System Ninja


SystemNinja-2.4.3

Doa : Ya Allah Ampunilah Dosa Kami..Ya Allah...


DSC_0007(FILE)
Ramadhan 11 - Husnul khotimah

FreeSoftware : Hiren’s BootCD

Ninja : Tidak boleh membuka keygen atau keymaker di komputer..

FreeSoftware : Download VirtualBox


Link gambar : Screenshots

Doa : Doa Qunut


googleplus doa subuh-01

Doa Qunut

Nasihat : Membongkar / Bahaya SYI'AH dan Kesesatannya SYI'AH


KesesatanSyiah v1-01


Penyebaran Agama Syi'ah semakin berleluasa di negara Malaysia, dan pengikut ajaran sesat ini pun semakin berani menonjolkan diri mereka serta menyebarkan dakyah sesat mereka kepada orang ramai.
Ikutilah Ulama-Ulama dan pendapat mereka tentang syi'ah

Ninja : Note “Take Ownership” in windows 7



Note Windows 7 untuk menambah pilihan Pemilikan  “Take Ownership” ke menu content.

Ninja : ‘ Raja dan Rakyat Berpisah Tiada ’ (Pandangan Peribadi)


Penindasan-01

Raja didalam Islam dipanggil Sultan.
Simbol perpaduan dan KEADILAN menaungi rakyat
yang ditetapkan dalam batas-batas Perlembagaan Negara Malaysia.

Info : Windows 7 Shortcuts untuk digunakan


Benda lain yang hendak cari..
Benda lain yang dapat..hehe



 
Return to top of page SiteMap Follower TV Online Copyright © 2010 - 2017 | All Rights Reserved | SaHaBaT BUKIT BOTAK Edited by LAG