Ninja : Better Pop Up Blocker (Chrome)Description
Meningkatkan pop Chrome Google up dengan menyekat pop up tingkap dibuka oleh javascript & gangguan lain yang ia rindukan.


Lebih baik Pop Up Blocker meningkatkan lalai Google Chrome pop up blocker dengan menyekat pop up tingkap dibuka oleh javascript & gangguan lain bahawa ia rindukan seperti amaran, segera, dan mengesahkan kotak. 

Mereka sering berlaku apabila anda klik pada apa yang kelihatan seperti ruang kosong atau teks yang tidak perlu berbuat apa-apa, apatah lagi menggusarkan anda dengan pop-up window.Ia mesti mempunyai peningkatan untuk Google Chrome, terutamanya jika anda benci pop up. Malah AdBlock lanjutan sering biarkan-bentuk pop up tingkap terbuka! Jika anda mempunyai lanjutan AdBlock, anda akan pasti juga mahu Better Pop Up.

Anda boleh menguji keupayaan pelayar anda untuk menyekat pop up javascript di laman web ini projek: http://optimalcycling.com/other-projects/better-pop-up-blocker/ # ujian dan klik di suatu tempat di ruang hijau / text / imej. Anda boleh lihat screenshot ujian ini di sebelah kanan halaman ini.


Jika terdapat sebuah laman web yang anda mahu untuk membenarkan pop up, hanya klik Pop Up ikon Penyekat dan pilih tindakan yang anda mahu. Jangan lupa untuk memeriksa halaman pilihan untuk lebih banyak pilihan, termasuk satu cara untuk mengurangkan pop up dari plugin seperti Flash.LINK : add Extention


Publishing : Admin

 
Return to top of page SiteMap Follower TV Online Copyright © 2010 - 2017 | All Rights Reserved | SaHaBaT BUKIT BOTAK Edited by LAG