FreeSoftware : Havij Advanced SQL Injection

Havij Advanced SQL Injection

Havij Advanced SQL Injection


description: Havij merupakan Suntikan SQL automatik alat yang membantu penguji penembusan untuk mencari dan mengeksploitasi kelemahan Suntikan SQL pada laman web.
 Ia boleh mengambil kesempatan daripada aplikasi web terdedah. Dengan menggunakan perisian pengguna ini boleh melaksanakan cap jari pangkalan data back-end, mengambil DBMS pengguna dan Hash kata laluan, jadual dump dan lajur, mengambil data dari pangkalan data, menjalankan penyata SQL dan walaupun mengakses dasar sistem fail dan menjalankan operasi pada sistem operasi. 

Kuasa Havij yang menjadikan ia berbeza dari alat yang sama adalah kaedah suntikan. Kadar kejayaan adalah lebih daripada 95% pada injectiong sasaran terdedah menggunakan Havij. 

Mesra pengguna GUI (antaramuka berasaskan grafik) Havij dan tetapan dan pengesanan automatik membuat ia mudah untuk digunakan untuk semua pengguna walaupun amatur. 

Bagaimana untuk menggunakan Alat ini adalah untuk mengeksploitasi pepijat Suntikan SQL dalam aplikasi web. 

Untuk menggunakan alat ini, anda perlu tahu serba sedikit tentang Suntikan SQL. Masukkan url sasaran dan pilih kaedah http kemudian klik Analisa. 


Nota: Cuba url input yang sah yang mengembalikan halaman biasa bukan halaman 404 atau kesilapan. 
LINK UNTUK DOWNLOADS : http://www.itsecteam.com/products
Sumber : Admin & Crew http://ninjalag.blogspot.com/ 

 
Return to top of page SiteMap Follower TV Online Copyright © 2010 - 2017 | All Rights Reserved | SaHaBaT BUKIT BOTAK Edited by LAG