Tutorial : Membunuh Windows Dengan CMD


Membunuh Windows Dengan CMD
Tanpa mengunakan software
Hanya Command.

Namun kami berpesan bahawa jangan sekali-kali mencuba trik ini jika komputer anda belum mengunakan Deep Freeze kerana dapat mengakibat sangat fatal (teruk) erti kata lain jahanam.


1, green iconKita mula, cara untuk membunuh semua aplikasi Windows sangat mudah sekali. 

2, green, number iconBuka Run dan masukan huruf CMD kemudian tekan Enter atau tekan button Windows+R pada keyboard untuk membuka Run.

3, green iconMaka akan segera menampakan Command Prompt seperti gambar berikut. Silahkan anda tekan huruf  “assoc .exe=.hank” (tanpa tanda coma dua diatas tentunya) dan tekan Enter. Maka di bawahnya akan muncul tulisan secara otomatis “.exe=.hank”.

4, green iconNamun, hanya dengan tekan huruf “assoc .exe=.hank” pada Command Prompt maka seluruh aplikasi windows anda akan di non-aktifkan dan dibunuh secara silent killer melakukan godaan.

OK!! 
Gunakanlah secara bijak dan jangan anda gunakan walaupun dalam keadaan terdesak

5, green iconDalam kalangan program yang anda buka tidak akan aktif sama sekali, tetapi ada beberapa program yang jika dibuka akan memunculkan kotak dialog seperti pada gambar berikut.


Peringatan 
Dapat mengakibatkan komputer anda 
PROGRAM DOWN 95% 
dan anda mungkin harus install semula.

Jadi, jangan Berani mencuba.
Jangan lakukan pada komputer/laptop teman anda dengan Trik ini kerana sangat merugikan
kedua-dua belah pihak. 


Hanya untuk pembelajaran semata!!


error iconSelamat belajar Terima kasiherror icon


Sumber : Admin & Crew http://ninja92lag.blogspot.com/ 


 
Return to top of page SiteMap Follower TV Online Copyright © 2010 - 2016 | All Rights Reserved | SaHaBaT BUKIT BOTAK Edited by LAG