Info : Jom Buat Duit Tanpa Modal Dengan Mudah






MACAM MANA NAK TAMBAH MATA @ DUIT



1) Selepas 1 hari atau beberapa jam selepas tu korang akan terima beberapa survey dan setiap server yg anda jawab beberapa mata akan diberikan.
2) Korang kena jawab survey tu dengan sejujur-jujurnya. .kalau korang jawab jujur akan menambah peluang anda untuk mendapat mata yang banyak. .
3) Copy link invite yang akan dia bagi nanti dan suruh rakan anda register di link itu. 50 mata akan anda peroleh !
4) Pastu semak mata pada kolum pemberian. .
*500 mata = RM5.00








sila ikut step untuk register di iPanelOnline dibawah pula k. . .
REGISTER
1) Korang gi kat laman web iPanelonline..
2) Korang register macam biasa (macam nak buat email je)
3) Lepas korang dah register korang tgok email korang sebab activation link akan dihantar ke email dan perlu klik link tu baru status keahlian anda disahkan. .slepas login ke akaun anda sila pergi ke button Mata Saya... korang akan diberi mata percuma oleh pihak iPanelonline sebanyak 30 ataupun RM0.30




Tapi firstly korang kena ada akaun paypal dulu. .Sebab dia akan transfer mata menjadi duit kat akaun paypal korang. .So, korang buat akaun paypal dulu... Sila rujuk sini. .Cara Nak Buka Akaun Pay Pal dan korang jangan risau xperlu buat kad kredit paypal sbb korang leh transfer duit dari paypal trus ke akaun bank anda klik pada link ni yer tok tutorialnya

Cara Nak Link Akaun Pay Pal Dengan Akaun Bank Malaysia . .







 
Return to top of page SiteMap Follower TV Online Copyright © 2010 - 2017 | All Rights Reserved | SaHaBaT BUKIT BOTAK Edited by LAG