Tutorial : Cara Buat Akaun PayPal

1) Firstly, korang bukak laman web www.paypal.com
2) Korang tekan butang Sign Up kat atas sebelah kanan tu...











3) Pastu, korang diberi pilihan untuk pilih jenis akaun... Aku pilih personal je... Pastu, korang tekan butang GET STARTED...









4) Dah tekan? Lepas je korang tekan, isila maklumat diri korang ni ok... Haaa...







5) Selesai je isi maklumat... Korang di minta untuk isi maklumat kad kredit...
 Tapi, kepada yang takde macam aku ni just tekan ja Go To My Account...
Sebab aku nak ajar korang cara nak link kan bank korang punya akaun dengan pay pal punya... ..






"DAH SIAP AKAUN PAYPAL "






 
Return to top of page SiteMap Follower TV Online Copyright © 2010 - 2017 | All Rights Reserved | SaHaBaT BUKIT BOTAK Edited by LAG